Важныя правілы



Правілы сервіроўкі

Важныя правілы, якія дапамогуць правільна расставіць куфлі і зрабіць стол яшчэ прыгажэй.

Для кожнага напітку існуе свой прадмет сервіроўкі. Калі мяркуецца падатак толькі ваду, то за кожнай талеркай, у цэнтры ці ледзь правей ставяць фужэр ці куфаль. Ён павінен месцавацца на лініі скрыжавання верхняга краю талеркі з канцом першага нажа. Калі заміж вады падаецца квас ці морс, то заміж фужэра ставяць кружку, прытым ручкай направа. Для алкагольных напояў агадваецца свой посуд, які ставіцца поруч з фужэрам, справа ад яго. Пры некалькіх прадметах для напояў, фужэр ссоўваюць лявей ад цэнтра талеркі, а поруч з ім правей выбудоўваюць на адной лініі астатнія прадметы. Але ставіць у адным шэрагу больш за тры прадметы не прынята. Пры поўнай сервіроўцы прадметы для напояў выбудоўваюць у два шэрагі. Адлегласць паміж прадметамі павінна быць не менш за 0,5-1 см.

куфаль для вады арт. 8560 Нёман


Зварот да спіса


Падпісацца на навіны

Не найдено рубрик для подписки.